Naturhistoriska ersätter utdaterade skyltar med iPad lösningar

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I Naturhistoriskas nya utställning ”Fossil och evolution” har en SiteVision-lösning som visas på iPad-skärmar utvecklats, berättar ansvarige Johan Albertsson för MKSE.com. Textinformation som tidigare satt på väggar och skyltar i montrarna får flytta in på digitala plattskärmar, uppsatta på lämplig höjd för både barn och vuxna. 80–85 procent av barn i åldrarna 12 till 15 år använder smarta telefoner. Förändringar digitalt som bättre tilltalade både barn och vuxna behövdes göras. "– Nästan alla generationer är vana vid plattor. Studierna visade det så tydligt....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.