Navita Värmepumpar valde Drupal CMS

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

En sådan där Drupal-release vi gjort oss vana vid. Navita Värmepumpar vid Kvisslingby Gård har lanserat nya hemsidan Navita.se baserad på Drupal CMS. Sajten sportar, lite lustigt och kanske med en väl stark självbild, enbart snabbrullande bilder på fria människor på startsidan. Det är även en stor bakgrundsbild bakom allt. Web fonts nyttjas. Innehållsmässigt är det annars en standard corp.sajt med ej fungerande språkvarianter på olika noder....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment