NCC.se går live på EPiServer 7 av Isotop

In Nyheter, Optimizely/Episerver, PIM, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Tidigare i sommar och höst har Isotop i flera steg levererat en större EPiServer 7 utrullning för NCCs alla nordiska webbar.

NCC är ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag som bland annat konstruerar och bygger bostäder och byggnader för industriell, kommersiell och offentlig verksamhet. NCC finns i Danmark, Tyskland, Finland, Norge, Ryssland och Sverige. Den nya webben ska ta hand om mobila användare och ligger på en ny plattform som ska kunna växa framöver. 
0Mkr
köpte Zendesk Zopim för tidigare i år
På sistone har annars Isotop satsat fullt på WordPress/WooCommerce och Drupal. Men med NCC har Isotop jobbat länge. Detta är ett av många EPiServer-projektet mellan NCC och Isoptop. NCC återfanns för för fem år sedan på en EPiServer CMS 5. Utöver Isotop har Vinnovera ansvarat för interaktionsdesign, gränssnittsutveckling samt projektledning och den grafiska formen har gjorts av Alenio. Klikki har bistått med SEO-rådgivning och webbanalys och WebScanner har använts för att kvalitetssäkra innehåll.
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Hallon och Norwegian visar upp Zendesk AI "intelligent CX"

Leave a Comment