NCC valde Episerver 14 år i rad, mindre nöjda med sökmotorn

In Intranät, Microsoft Dynamics 365, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Fler än SVT har valt strategin att använda Office 365 SharePoint designen som mall för snabbare igenkänning och acceptans av ett nytt intranät. Även om det i NCCs fall är en Episerver som får ta del av intranätkonkurrentens designstruktur. Under Smarta Intranät 2018 berättade NCCs Digital Analytic Manager Tor Henocksson och Web Manager Josefin Cejie om sitt nya Episerverbaserade intranät MyNCC. Eftersom NCC hade sin dokumenthantering och ledningssystem i Office 365 SharePoint som sedan länge tillbaka användes av de...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.

cURL error 28: Operation timed out after 5000 milliseconds with 0 bytes received

To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon