.NET open source plattform köps upp av riskkapitalbolag

In Microsoft .NET, Nyheter, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Klassiska DotNetNuke, ett av de första ASP.NET open source initiativen som beredde en väg för Umbraco med flera, har fått in nya ägare. DotNetNuke heter numera mer rumsrena DNN® Platform och har nu köpts upp av riskkapitalbolaget ESW Capital. VD Navin Nagiah lämnar i samband med övertagandet. Samma riskkapitalister äger även Jive Software, Lyris och FirstRain. Andra affärer inom branschen? .NET-baserade Sitecore fick nya ägare i svenska EQT förra våren (en affär det varit väldigt tyst...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.