NetRelations tar fram 40 appar åt Svenska Mässan

In Android, iPhone, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

NetRelations har tagit fram nya iPhone och Android appar till en mässa (MyDog) på Svenska Mässan i Göteborg. Men under 2012 kommer NetRelations hjälpa Svenska Mässan att rulla ut cirka 30-40 fler iPhone- och Android appar. Niklas Rask är ansvarig på NetRelations....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Saken är att netrelations site ser för djävlig ut. Klicka! Se i iphone.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.