NetRelations tar över Folkpartiet.se på EPiServer CMS

In Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Inför det kommande valet piffar partierna upp sin digitala närvaro och inte minst sina sajter. Folkpartiet, har liksom Allianskollegan Centerpariet, både uppdaterat sin EPiServer samt se till att göra den responsiv inför 2014. Byrån har bytt ut och partiet jobbar numera med NetRelations i Stockholm och nya regionchefen Andreas Blåeldh.

folkpartiet

Utöver responsiv design har Folkpartiets nya hemsida försetts med en ostylad Youtube-spellista på löpet, egna ikoner, webfonts och grafiska puffar med outlinat bildmaterial leder besökaren in till olika huvudområden. Facebook-widgeten har anpassats för att passa den nya sajtdesignen. Nyhetsbrevet från partiledaren används som ”bloggersättning”, det finns en tydlig call-to-action knapp för att driva in prenumeranter, men forms-valideringen visar att det är en mindre integrerad lösning. Communityt MittFolkpartiet länkas in, men har inte gjorts responsiv.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Grandiosa och Orkla släpper ny AR/QR appsatsning, uppdaterar WooCommerce e-handel

Det finns en ImageVault för bildhanteringen.

Senaste gången Folkpartiet uppdaterade sin sajt var inför valet 2010. Inför nästa valrörelse laddar nu Folkpartiet med en ny hemsida, som planeras att presenteras nästa vecka.

”– Den nya webbplatsen blir enklare och mer tydlig. Jag tror detta uppskattas av våra besökare. En viktig del är att den anpassas för att fungera väl på mobila enheter.”
säger partisekreterare Nina Larsson till Dagens Opinion. IT-ansvarige Markus Forslund handlade upp lösningen.

Senast Folkpartiet gjorde något med sin EPiServer var 2010, då jobbade de med Cloud Nine och Grey. Folkpartiet har även jobbat med NetRelations gällande WordPress tidigare år.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Boliden, LKAB, ABB, Epiroc och Sandviks nya initiativ väljer WordPress

Kommentarer

  1. Nu verkar folkpartiet ligga på #wordpress isf #episerver. Vet du vem som ligger bakom Martin?

Leave a Comment