NetRelations tar över Södersjukhuset från Valtech

In Intranät, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

NetRelations Emma Anderberg berättar de är stolta över att fått förtroendet att bygga Södersjukhusets (SÖS) nya intranät på EPiServer. Uppdraget omfattar utveckling och införande av det nya intranätet, ett års proaktiv förvaltning och support samt utbildning av organisationens runt 200 intranätredaktörer. "- Vi väljer att fokusera på funktionalitet som bidrar till att våra medarbetare enkelt ska kunna hitta och lita på det innehåll som beskriver hur de ska ge säker vård med hög kvalitet - även...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.