Neuroförbundets upphandling av webb avslutad

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Limetta berättar att de vunnit Neuroförbundets anbudsförfrågan om en ny webbplats med syftet att få fler givare och medlemmar. En lansering planeras till våren 2018. Fokus ligger på användarvänlighet och konvertering samt ett naturligt tillfälle att lansera en ny visuell identitet. Den står designbyrån Bedow bakom. " - Hela teamet ser fram emot att få till en riktigt välfungerande webbplats som hjälper Neuroförbundet nå sina uppsatta mål." Säger Claes Lovén, projektledare. Neuroförbundet har idag en äldre Episerver...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon