Newsmill får iPhone app av Bazooka

In Drupal, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Bazooka (som själva valt en, och är duktiga utvecklare av, Wordpress) har tagit fram en iPhone app för åsiktssajten Newsmill. Applikationen låter dig bläddra bland rubriker på ett nytt sätt. Du kan också “Milla” från din iPhone. App'en är så klart gratis och finns tillgänglig på App Store. Newsmill.se ligger på en Drupal CMS sedan ett tag tillbaka. Bazookas egna CMS Bazment säljer en del, nya kunder i februari 2009 är www.teknikdelegationen.se samt www.unesco.se....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kan tillägga att appen tagits fram och designats av Syrup STHLM.

  2. Kan tillägga att appen tagits fram och designats av Syrup STHLM.

Leave a Comment