Nikon Europe släpper nya sajter av Perfect Fools

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Perfect Fools har precis sjösatt prestigearbetet med att ta fram hela Nikon Europe nya brand sites. De gamla sajterna designades om helt från grunden. Målet med de nya sajterna var att erbjuda Nikons breda målgrupp en mer användarvänlig navigering samt en bättre guidning till Nikons hela produktutbud. Det ska även finnas en bra koppling till Nikon på sociala media. Nikon är en HP Autonomy LiveSite användare sedan 2010 och i mars berättade hybris att de påbörjat...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment