Nilsons Skor live på en hybris e-handel

In Check out/Kassasystem, Nyheter, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nilson shoes är klara med sin första hybris e-handel signerad svenska SapientNitro. För sin första e-handelsrelease på nya plattformen satsar skokedjan även på ett nytt initiativ, egenbrandade satsningen PutFeetFirst.com - "Tusentals skor - en kassa". Satsningen kom till för att samla varumärkena     Din sko, Nilson Shoes, Ecco och SkoPunkten. En annorlunda lösning till att helt enkelt bygga fyra e-handelslösningar på en och samma basplatta och med snarlika mallpaket. Det är scriptbaserade sidoscrollar med en massa...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.