Nimbus välkomnar säsongen med ny byrå och på ny plattform

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Båtsäsongen är i full gång och klart att Nimbus då ska se över och uppdatera sin digitala identitet. Det gör de tillsammans med nya byrån Parachute och på en WordPress CMS uppsättning. Syftet var att modernisera Nimbus externa kommunikation och öka möjligheterna att kunna kommunicera med nya målgrupper. Parachute berättar att de även fick i uppdrag att höja nivån på Nimbus olika typer av marknadsföringsmaterial. De producerar även kontinuerligt content för sociala media för Nimbus. Nimbus...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon