Ninetech integrerar WordPress med EPiServer för Myresjöhus

In MU / Multisajt, Optimizely/Episerver, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Här kommer ännu en EPiServer-integrerad WordPress MU bloggportal. Det är den aningen otippade avsändaren Myresjöhus som erbjuder sina kunder att blogga direkt på webbplatsen. Eller rättare sagt på domänen blogg.myresjohus.se. Ninetech tog över Myresjöhus och lade dem på EPiServer tidigare i höstas.

Myresjöhus kallar sig första husleverantör att erbjuda detta. Inte så märkligt.

Ninetech bygger bloggportal i WordPress för Myresjöhus

Ett liknande syfte har Cloud Nines Byggla.se (betald av kunden Byggmax) som släpptes för ett tag sedan på EPiServer. Den, aningen mindre varumärkesstämplade releasen, var en chansning, men satsningen går rätt bra med flitiga husägare och fixare som löpande faktiskt lägger upp bilder och information nästan dagligen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Min Stora Dag köper in Salesforce Marketing av Axenon NoA

Familjerna Larsson, Dolff-Paulsson, Ljugdell, Widegren och Söderberg verkar vara inbjudna för att ”få snöbollen i rullning” för hustillverkaren. Vi får se hur aktiva de fortfarande är om sisådär sex månader.

Kommentarer

  1. För ordningen skulle så vill har förtydliga att Ninetech har jobbat med Myresjöhus i fleraår genom sin sammanslagning med Two. Two byggde en första EpiServerwebben för 4,5 år sedan och då började Myresjöhus att läsa in bloggar till sin webbplats. Det är alltså frågan om en utveckling av ett ”uråldrigt” koncept. :) De bloggar som lästes in var personer som byggde ett Myresjöhus.

Leave a Comment