NK.se med kampanjsajter på EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Nya NK.se ligger på en EPiServer CMS. Mig veterligen är det första gången varuhusets huvudsajt ligger på ett CMS. Sajten är utvecklad av Tewonder (hej Kristofer Lundqvist). På sajten framhävs mouse-over bilder, en grafisk navigering samt att medlemsinloggningen (med trevliga önskelistan) flyttats till toppen. Ny feature är NK styling studio, ett provrum i flash. Som dock verkar vara skrivet för större yta än det löp nya NK.se tillät. Typsnittet är minimalt. Det skryts även om NK...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.