NoA börjar radda upp Telia-case, kopplar in Salesforce

In CRM Customer Relationship Management, Java, Marketing Automation, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

The North Alliances branding- och vaurmärkesbyrå Bold har under året putsat ytterligare på den relativt nya fysiska och digitala ID:n för omdöpta Arelion, tidigare Telia International Carrier.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Ett av de förtroendegivande, högprofilerade uppdragen som lett till att resten av NoA-gruppen och framförallt Åkestam Holst nyligen vann hela Telia-uppdraget från storkonkurrenten Forsman Bodenfors. Arelion är digitalt idag en användareDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  The North Alliance med Åkestam Holst, NoA Ignite och Bold säljs till England?


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon