NoA köper svensk byrå i kristider, slår samman egna varumärken

In CDP, DMP, CXM, Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Norska performance marketing-bolaget Proletar och danska martech-frilanskollektivet Eden ska få ett nytt gemensamt varumärke som även fungerar för expansion på den svenska marknaden. Då passar ägarna NoA på att damma av det egna, i media ofta marknadsförda byrånätverksnamnet och för sätta det på de sammanslagna byråerna. NoAs erbjudande inom mer datadriven marknadsföring kallas från och med idag NoA Connect. Redo för att även expandera till den svenska marknaden.

NoA ska samtidigt, enligt uppgift från grundaren Thomas Høgebøl, vara långt gångna i processen att köpa upp en svensk byrå som ska hjälpa till att skapa ett erbjudande inom personaliserad och mer datadriven marknadsföring.

NoA hade en jättechans att skapa en egen datadriven marknadsbyrå redan för fem år sedan då två tidigare medarbetare tog sig ur nätverket och startade Amidays. Men då var den typen av byråerbjudande inte aktuellt så de fick stå på egna ben. Under tiden har byråer som Curamando, Peregrine och Recoordinate skapats. Samt ”Accenture hände”.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Januari 2023 börjar högintensivt inom M&A, fler svenska byråförvärv tillkännages

Sedan tidigare används även namnet NoA på ”NoA Health”.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss