NoA köper svensk byrå i kristider, slår samman egna varumärken

In CDP, DMP, CXM, Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Norska performance marketing-bolaget Proletar och danska martech-frilanskollektivet Eden ska få ett nytt gemensamt varumärke som även fungerar för expansion på den svenska marknaden. Då passar ägarna NoA på att damma av det egna, i media ofta marknadsförda byrånätverksnamnet och för sätta det på de sammanslagna byråerna. NoAs erbjudande inom mer datadriven marknadsföring kallas från och med idag NoA Connect. Redo för att även expandera till den svenska marknaden. NoA ska samtidigt, enligt uppgift från grundaren Thomas...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon