NoA tar nya kunder på Salesforce, Hemnet ska bli smartare dataägare

In CRM Customer Relationship Management, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: NoA blev med egen Salesforce-låda efter förvärv tidigare i år och nu har uppköpta företaget Axenon i en ny kampanj berättat mer om vilka kunder de jobbar med på molnplattformen. Det handlar bland annat om Hemnet där NoA Ignite är nygammal Salesforce-partner efter ett långvarigt samarbete. Hemnet har omkring 60 miljoner besök i månaden och över 200 000 årliga bostadsannonser som genererar en stor mängd data av olika slag. Den behöver numera börsnoterade Hemnet agera...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon