Nobelprize.org PHP-lösning tar sig an trafiken i Azure molnet

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Open source PHP, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

När Nobel Media börjar ta emot de enorma trafikmängderna från hela världen inför kvällens Nobelpris-prisutdelning på Nobelprize.org så är driften relativt ny. Sajten ligger sedan ett tag tillbaka på en Azure molnlösning. Det anmärkningsvärda är att sajten drivs på en skräddarsydd PHP stack med Zurb, Apache, MySQL och ovanliga tekniker i en Microsoft-miljö. Mattias Fyrenius VD Nobel Media säger att flytten gick smidigt. Björn Eriksen, teknisk evangelist på Microsoft, kallar lösningen för "intressant". Caniddator och HiQ har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment