Noc släpper Avando wines på WordPress

In E-handel, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Webbyrån Noc, med ny VD, är klara med nystartade familjeföretaget Avando Wines nya WordPress-webb. Ingen WooCommerce behöver användas i denna "e-shop". Svensk som sajten är används istället en snygg kombination av sajten med Systembolaget.se's nya Dryckeslista som tar emot alla beställningar av Abandos viner. Vidare en rätt typiskt 2015-release med alla stora bakgrundsbilder, semi-parrallaxscroll bakgrund etc....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment