NodeOne om Nobelmuseet och den största svenska Drupal-referensen

In Drupal, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

NodeOne är klara med ett museum på Drupal. Det är Nobelmuseet som fått en grafisk redesign och ett mer lättarbetat administrationsgränssnitt. Sajten satsar på webfonts, feta drodowns, Drupal blog, Disqus kommentarer och en vertikal automatisk carousel. Aron Ambrosiani beställde. Tidigare låg museet på den numera nedlagda Zeitung Zino. Under nästa år kommer ytterligare ett större svenskt museum lämna en gammal utdaterad lösning för Drupal 7, ett arbete där MKSE.com:s Martin Edenström assisterat med CMS-utvärdering. NodeOnes ledning har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.