Nöjesguiden skaffar Tictail e-handel till sin Drupal

In Check out/Kassasystem, Drupal by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Jennie Wachtmeister berättar glatt att Tictail lyckats få ännu ett kreddigt varumärke att sälja ett fåtal, utvalda produkter i en ny e-handel.

http://nojesguiden.se/sites/default/files/styles/front_blurb_top/public/images/blurbs/svenskapengar.jpeg

Det är årets Tidskriftsprisvinnare i kategorin digitala medier, Nöjesguiden (på Drupal CMS av Kollegorna) som skaffat en Tictail.

Just nu finns tre (!) produkter i en rätt Tictail-brandad design med en fixerad topp med e-handelsfunktioner som varukorg samt ett enklare check-outflöde. Nöjesguidens header läses även in i e-handelns sidhuvud, men följer inte med vid scroll.

Webbshopen som hittas på shop.nojesguiden.se kommer att innehålla produkter inom framför allt kategorierna teknik, upplevelser samt mode och skönhet.

– Nöjesguidens shop är ett innovativt och bra exempel hur publikationer i denna tid av förändring kan utveckla sitt erbjudande utan att kannibalisera på läsarupplevelsen utan tvärtom – erbjuda ett mervärde,

säger Carl Waldekranz som är VD för Tictail.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Shopify skapar egna Zero Party Data, hjälper e-handlare hitta "lookalike"-kunder

Leave a Comment