Nominerade inom MKSE Digital Excellence 2016 Industri

In CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

SCB SNI grupp för svensk industri rymmer alla företag med verkställda inom svensk tillverkande industri fördelade på en mängd olika industrigrupper. En jättekategori. Där hittar vi företag som 3M, Sandvik, ASSA och B&B Tools. Men även EON, Sony Mobile och Tapwell. Det är två inhouse-projekt som nomineras här och två rena e-handelsplattformar. Fyra e-handelsplattformar om Episerver CMS/Commerce räknas in (vilket ASSA och Sandvik sneglar på). Av de nominerade här var det enbart en som passerade Detecitfys...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment