Nominerade inom MKSE Digital Excellence 2016 Industri

In CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

SCB SNI grupp för svensk industri rymmer alla företag med verkställda inom svensk tillverkande industri fördelade på en mängd olika industrigrupper. En jättekategori. Där hittar vi företag som 3M, Sandvik, ASSA och B&B Tools. Men även EON, Sony Mobile och Tapwell.

Det är två inhouse-projekt som nomineras här och två rena e-handelsplattformar. Fyra e-handelsplattformar om Episerver CMS/Commerce räknas in (vilket ASSA och Sandvik sneglar på).

Av de nominerade här var det enbart en som passerade Detecitfys IT-säkerhetstester och fick bra betyg. Det var Eons nya Adobe Experience Manager upprättning. Dessutom var det bra laddtider hos alla. Under sekunden eller strax över. Förutom hos 3M som laddade på slöa 3,97 sekunder i snitt. De hade däremot klart bäst Server Response Time enligt Google. Det är 3or och 6or i pagerank samt integrerade marketing automation/e-postsystem hos alla utom två. Gruppen hade nog haft bra betyg om inte IT-säkerheten drog ned det hela.

Vi har mer på samma ämne:  Sandvik tröttnar på UX-prototyper och innovationsworkshops, vill produktionssätta

De nominerade är:

mkse-digital-excellence-2016
I en tid när allt är mätbart ska så klart digitala satsningar bedömas inom:

  • Prestanda och användarupplevelse
  • Integrerade kundupplevelse-system
  • SEO och
  • IT-säkerhetstänk
Vi har mer på samma ämne:  Sodexo sätter upp CRM med gamification för 425 000 anställda, live på 9 månader

Istället för en jurys subjektiva åsikter. Detta har MKSE gjort med 152 av de största svenska lanseringarna vi såg under 2015/2016.

Mer information om nominerade och vinnare kommer inom kort. Mer om hur tävlingen går till hittar ni här.

Leave a Comment