Nord-Lock Group väljer Episerver, kopplar upp alla system till Microsoft Azure

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Digitalbyrån Kruso i Malmö är ny leverantör till Nord-Lock. Skruvföretaget har fått en ny digital arkitektur möjliggjord med Episerver Digital Experience Cloud.

”– Vi sökte en lösning som kan lyfta vår digitala närvaro och bli en motor för digital transformation under överskådlig tid. Det stod klart att Episerver matchade våra förutsättningar absolut bäst. Tack vare vår digitala partner Kruso har vi implementerat en lösning som möjliggör oss att samla allt digitalt innehåll, e-handel och marknadsföring på samma plattform. Vi sätter också värde på att Episerver DXC ger goda möjligheter att integrera med andra molnbaserade system via Microsoft Azure.”

Säger Sebastian Svärdebrandt, Group CIO på Nord-Lock Group.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Svenska Golf-förbundet väljer Nimble Initiatives och Strife CMS

Nord-Lock Group grundades i Sverige 1982 och kallas sig en världsledande leverantör av säkra skruvförband – produkter som enkelt uttryckt gör att skruvar inte lossnar. 2017 omsatte Nord-Lock Group 1,1 miljarder SEK. Bolaget är helägt av Investment AB Latour.

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och TeliaSonera. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.