Nordens största golfspelskedja omdefinierar framtidens digitala golfupplevelse

In CXM, Nyheter, Online Marketing, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

GolfStar ska ha valt BBH Stockholm som ny strategisk partner med syfte att definiera framtidens golfupplevelse, på kundens villkor. GolfStar är Nordens största golfspelskedja med ett koncept som bygger på att Golfaren ska kunna välja var, när och hur mycket denna vill spela på enklaste möjliga vis. Verksamheten omfattar idag 14 svenska golfanläggningar med 21 golfbanor. Gül Heper, senior strateg på BBH Stockholm, kommer vara den som leder förändringsarbetet.

BBH Stockholm ska se över samtliga tekniska plattformar för att skapa en flexibel och innovativ lösning. Idag återfinns Golfstar.se på en WordPress CMS.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Volvo Cars får nytt Apple Watch B2B-stöd av BBH Stockholm, uppskattas av Apple

Tony Trigell, grundare av GolfStar och arbetande styrelseordförande säger att:

”- Tillsammans med BBH Stockholm genomför vi just nu en av våra häftigaste satsningar någonsin. Vi bygger vidare på ett framgångsrikt koncept och spetsar nu ytterligare till vår position som Nordens största golfspelskedja. GolfStar ska fortsatt ligga i framkant när det gäller golfupplevelser och kundernas valmöjligheter. Då är det helt avgörande att arbeta ihop med ett så erfaret och kreativ bolag som BBH Stockholm som är experter på att skapa kvalitativa upplevelser och smarta verktyg som möter våra höga förväntningar. Vi framtidssäkrar vår affär genom att vara fortsatt disruptiva.”

 

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Fintechaktören DBT avtäcker nytt varumärke och ny digital Hubspot-närvaro