Nordic Choice Respaces säljer kontorssvit för 296 SEK per dag i ny e-handel

In WooCommerce, E-handel, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nordic Choice Hotels nya affärsmodell post-Corona har fått en egen digital närvaro. Nya https://respaces.se och https://respaces.co ska erbjuda den överkapacitet som gruppen har i sina över 200 nordiska hotell Satsningen ska enligt CDO Lisa Farrar ha inspirerats av Wework sätt att arbeta. Det innebär att man vill ge fastighetsbolagen och coworkingaktörerna en match om kontorshyresgästerna i svenska städer. "Workspaces anytime, anywhere" är devisen och en svit vid lyxiga nya hotellet At Six i Stockholm kostar enbart...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon