Nordic Choice Respaces säljer kontorssvit för 296 SEK per dag i ny e-handel

In WooCommerce, E-handel, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Amazon Sverige är riktigt nära nu. MKSE Amazon är nyhetssektionen där vi samlar allt om vad det kommer innebära för våra svenska företag.

Läs mer.
Nordic Choice Hotels nya affärsmodell post-Corona har fått en egen digital närvaro. Nya https://respaces.se och https://respaces.co ska erbjuda den överkapacitet som gruppen har i sina över 200 nordiska hotell

Satsningen ska enligt CDO Lisa Farrar ha inspirerats av Wework sätt att arbeta. Det innebär att man vill ge fastighetsbolagen och coworkingaktörerna en match om kontorshyresgästerna i svenska städer.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  WordPress, Adobe AEM och Webflow CMS dominerar i Sverige, fler headless än monoliter

”Workspaces anytime, anywhere” är devisen och en svit vid lyxiga nya hotellet At Six i Stockholm kostar enbart 296 SEK per person och dag. Dessutom får gästerna 15% rabatt på hotellmenyn. Nordic Choice hoppas även att de nya gästerna ska uppskatta att det ingår gym till avgiften. Personer från Voi och Antler finns med i lanseringskampanjen och pratar om hur de använder den nya tjänsten. Allt ligger på en WordPress open source tillsammans med en WooCommerce e-handel där det går att köpa rummen direkt.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Novare Pay handlar upp ny byrå och Webflow webb

Webben ska främst ha utvecklats av egna, omfattande digitala inhouse-grupperingen eBerry.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss