Nordic Nest, Dormy och Ridestore nya kunder på Commercetools headless

In Commercetools, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Avensia lovade MKSE.com att prestera sina nya commercetools-plattformskunder från slutet av 2020, och här är de. Det handlar om tre nya kunder som signerat på headlessalternativet. De är Dormy, en av Europas ledande retailers inom golf, Ridestore som är en pure-player inom skid- och outdoor-kläder samt Nordic Nest, en global online retailer inom Skandinavisk design och inredning.

Avensia ska ha använt nyutvecklade Avensia Storefront Excite som bygger på gamla Storefront-paketeringen för alla tre kunderna. Excite ska fungera som ett lim mellan commercetools, övriga komponenter i composable commerce-ekosystemet och de olika kundernas behov.

Vi har mer på samma ämne:  Strikt fokus på teknik utmanas, e-handel "pure-players" minne blott

Ridestore-projektet genomfördes i samarbete med[ppp_patron_only level=”1″] Ridestores inhouseteam och har gått live. Fler lanseringar ska följa under första halvåret 2021.

” – Vi letade efter en nästa generations digital plattform för att stötta både vår ambitiösa kommande tillväxtresa och de tuffa krav morgondagens konsumenter ställer gällande kundupplevelse. Vårt viktigaste mål är att skapa världens bästa kundupplevelse– och genom att kombinera Avensias kunskap inom modern handel med den tekniska kraften i commercetools och Storefront Excite har vi verkligen hittat rätt modell. Den headless- och komponentbaserade approachen ger oss dessutom möjligheten att arbeta agilt och datadrivet, och att utvecklas tillsammans med våra kunder.”

Säger Bank Bergström, CEO Nordic Nest.[/ppp_patron_only]

Vi har mer på samma ämne:  Elite Hotels uppdaterar Optimizely Unified Commerce med design system och ny UX