Nordic Nest, Dormy och Ridestore nya kunder på Commercetools headless

In Commercetools, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Avensia lovade MKSE.com att prestera sina nya commercetools-plattformskunder från slutet av 2020, och här är de. Det handlar om tre nya kunder som signerat på headlessalternativet. De är Dormy, en av Europas ledande retailers inom golf, Ridestore som är en pure-player inom skid- och outdoor-kläder samt Nordic Nest, en global online retailer inom Skandinavisk design och inredning.

Avensia ska ha använt nyutvecklade Avensia Storefront Excite som bygger på gamla Storefront-paketeringen för alla tre kunderna. Excite ska fungera som ett lim mellan commercetools, övriga komponenter i composable commerce-ekosystemet och de olika kundernas behov.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Eurosko köper upp ny commercetools, Contentful och Voyado

Ridestore-projektet genomfördes i samarbete medDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Voyado passerar 300 anställda, Åkerberg och Barnekows planer framöver


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon