Nordiska handlar upp ny byrå för agil och UX-leverans

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nordiska vill öka egna takten på utvecklingen av alla egna, digitala lösningar i olika kanaler. För detta har man valt börja jobba med Stockholmsbaserade Esatto. Byrån går direkt in och förstärker i Nordiskas agila team, både med utvecklar-, design- och UX-kompetens. Nordiska är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder sparande till privatpersoner och finansiella tjänster till företag genom partnerskap. Visionen är att genom innovativ teknik och hög kompetens möjliggöra affärer och finans­iell utveckling, och ambitionen är att växa...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon