Nordnet gör om bankwebb och app, fokus på prestanda och AI

In AI, Machine Learning, Botar, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nordnet och aktiva, nya CTOn Tuva Palm verkar tröttnat något på sin gamla, digitala bankuppsättning. Efter senaste årets ägarbyte (numera äger Öhmangruppen och Nordic Capital banken) ska Tuva sett till att nya lösningar inom app och mobilbank är på väg in under senare delen av 2017. Det kommer i samband med satsningen ett komplett nytänk kring kundupplevelsehantering. Ett tänk från Nordnet som ska inkludera att AI får sköta en större del av den digitala personaliseringen för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.