Norrköping Vatten och Avfall lägger all sophantering och vatten i ny app

In iPhone, Nyheter, Offentlig sektor, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Norrköping Vatten och Avfall har idag lanserat en ny mobilapplikationen, kallad Din Vardag, som ska "skapa samhällsnytta" och underlätta vardagen för Norrköpingsborna när det gäller sophantering, driftstörningar och avläsning av vattenmätarställning. Johanna Malm, kommunikatör på Norrköping Vatten och Avfall, förklarar: " - Genom vår app har vi nu en perfekt plattform att kunna erbjuda tjänster i form av att till exempel få pushnotiser om eventuella driftstörningar i ens område, information kring både sopsortering och när sophämtningen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon