Norska Cerpus söker Drupal och Responsive Design kompetens i Karlstad

In Drupal, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Norska Cerpus har haft svårigheter att hitta Drupal-kompetens i Norge. Därav vänds blickarna mot Sveriges mest Drupal- och open source älskande stad, Karlstad. Cerplus har drygat ut de egna tjugo anställda med tre anställda i den svenska staden. En av dessa är en utvecklare. Cerpus i särklass största kund är idag norska NDLA, Nasjonal Digital Læringsarena. Gänget hoppas få jobba med bl a Responsive Design uppdrag, enligt ansvarige Elisabet Ek....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.