Norska Enonic satsar på den svenska marknaden

In Nyheter, Open source PHP, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Ett tag var det enbart den mer GUI-fokuserade föregångaren till Sharepoint, Microsoft CMS (Microsoft® Content Management Server (MCMS) 2002) som gällde i Norge. Men efter eZ och Escenic testar nu fler norska aktörer ett intrång på den svenska marknaden. Norrmännen gillar CMS på "e". Öppen källkodsprodukten Enonic säger sig tagit stor marknadsandel på CMS-lösningar i Norge med kunder som Statens Vegvesen, Norwegian Labour and Welfare Service (NAV), Gjensidige, Rainforest Foundation, Get, Projectiondesign och Finansportalen.no. Nu satsar de...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.