Norska Omnium OMS vill in på svenska marknaden, rekryterar för fullt

In E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Omnium Omnichannel Order Management har anlitat Kristian Hagset för att fronta företagets orderhanteringssystem på den svenska marknaden, där man nu går in. VD för Omnium, Petter Balstad, ska se en stor potential på den svenska marknaden och är mycket glad över att Omnium nu finns i grannlandet.

0 år
gammalt är bolaget
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

” – Med kunder som Elcykelpunkten, Granngården, Lundhags, TOTEME och Hilding Anders redan i portföljen vet vi att vi kan leverera Omnium OMS även i Sverige.”

Kristian Hagset tillträder rollen som Country Director och rapporterar till VD och grundare Petter Balstad. För att få fotfäste på den svenska marknaden vill han:

” – Vi har ett starkt fokus på att bygga rätt nätverk för att expandera marknaden och skapa trovärdighet kring Omnium OMS. Intresset från potentiella kunder och samarbetspartners är stort och vi är redan i full gång med att möta den växande efterfrågan. Vi påskyndar dialogen med kunderna samtidigt som vi fördjupar dialogen med partners som kommer att delta i leveransen av projekten. Vi märker också ett stort intresse från framgångsrika svenska techbolag som det är naturligt att samarbeta med. Omnium OMS passar fint in i en miljö med moderna lösningar inom lojalitet och kundupplevelse, POS, returhantering med mera, där vi får en framtidssäker arkitektur med spännande teknologier.”