Norska posten köper upp ledande UX-byrå, ny trend

In CXM, Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Är PostNord en av de som vill köpa upp Doberman? Eller kanske Bisnode? Tanken är inte helt vansinnig med tanke på sommarens stora affär i Norge. Där köpte postoperatören Bring, en av PostNords största konkurrenter, vid månadsskiftet juni / juli upp Martin Vikeslands prisbelönta norska UX-byrå Netlife Research. Ofta kallade "Norges Doberman".Byrån har totalt runt 70 anställda och behåller efter förvärvet 20 procent av innehavet men tappar därmed majoritetsägandet. Bring väntas slå samman Netlife Research med sin egna DM- och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment