North Kingdom köps upp av NoA

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

NoA, The North Alliance, inleder året med ett till förvärv. I Sverige denna gång. De tar över den digitala byrån North Kingdom i Skellefteå och Stockholm för att stärka sin närvaro Sverige men även i USA. Designbyrån har även kontor i Los Angeles. På kundlistan syns Google, Disney, Lego, Adidas, Supercell och Minecraft. Amerikanska kunder ska stå för drygt 60 procent av bolagets totala omsättning på 76,5 Mkr. "– Vi har följt NOA sedan starten och blev...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon