Nova bakom ännu en byrå i Singular Studios, anställer från Seventy och Perfect Fools

In CXM, E-handel, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nova skapar svenska byrågänget nummer två, tillika egna byrån nummer fem (utöver mer klassiska Epinova) – på kort tid. Det med en ny svensk strategi- och varumärkesbyrå kallad Singular Studios. Bakom satsningen står Peter Asplund (senast Grow), Tobias Brandt (senast Perfect Fools) och Herman Kipowski (senast Seventy Agency). Byrån ska lyfta Nova som en mer strategisk partner för sina kunder och jobba nära syskonen Cloud Nine, Pineberry, Infunnel, Epinova och nyskapade Fyr.

”– Vårt viktigaste bidrag är hjälpa våra kunder att utveckla sina varumärken till den superkraft som de kan bli. Det finns en enorm kraft i att få företag att bli varumärkesdrivna, där vårt arbete är grunden till att öka deras långsiktiga tillväxt. Det omfattar hela kedjan från interna omställningar till extern kommunikation. Där ser vi många synergieffekter med den digitala spetskompetensen inom Nova-gruppen.”

Säger Peter Asplund vd, projektledare och medgrundare av Singular Studios.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  McLaren gör nya plattformsval, så resonerar bilmärkena 2023

”– Med den nya stjärntrion på Singular Studios har vi nu den spetskompetens inom varumärkesstrategi och strategisk design som krävs för att fullt ut hjälpa företag att växa. För oss är det avgörande att bygga den nya varumärkesbyrån från grunden för att försäkra oss om en djup förståelse för ny teknik och digitala ekosystem i kombination med strategisk varumärkesutveckling. Genom den nya varumärkesbyrån har vi nu en komplett palett av tjänster som moderna företag behöver för att skapa, utveckla och driva sina varumärken mot ökad tillväxt.”

Säger Michael Jäderlind, vd för Nova i Sverige. Bland Novas kunder i Sverige ingår C More, SEB, Granngården, Postnord, Permobil, Volkswagen, Sony Music, Houdini Sportswear, Bemz, Doktor.se, Cylinda, Visma, Efva Attling, Filmstaden, Mercedes och Tetra Pak.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Twoday köper upp Microsoft-konsult