Nu kommer de nya Preem.se webbarna

In Google Maps, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: I en IP-lokalierande Google Maps EPiServer CMS 7.5-webb har det för första gången på länge kommit nytt från Preem. Det är en responsiv karttjänst som hjälper besökare att hitta till att hitta närmsta mack. "– I dag är det vanligt att göra det enklare att hitta till enskilda butiker. Vi behöver kunna stödja samtliga våra stationer lokalt och med den nya sökfunktionen finns nu alla stationer representerade med egen webbsida och webbadress." säger Patrik Talamo, digitalt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.