Ny grafisk profil och SiteVision hos Jönköping University

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

En helt ny grafisk profil innebar även en helt ny SiteVision webbplats för Jönköping University (tidigare Högskolan i Jönköping). Nya ju.se har fått större bilder och en mer tydlig typografi. Mobila enheter står nu i fokus för intressenterna. Sökfunktionen ska även blivit mer avancerad med hjälp av facetter. Högskolan i Jönköping var även sedan tidigare SiteVision 2 och 3 användare. Kurskatalogen är integrerad på webbplatsen med hjälp av SiteVisions proxymodul. Även den tidigare använd av Högskolan. Det är Imano igen som fått ansvaret...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment