Ny lansering och ny kund på litium e-handel, därför valdes plattformen

In E-handel, litium, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Idag släpps vårprojektet Eleven.se på Litium e-handel/omnikanal och samtidigt avslöjas ännu en ny kund. Det är outdoorvarumärket RevolutionRace som valt Litium när de ska ta fram sin nya globala e-handel.

Carl Orvinder, CTO på RevolutionRace, ska ha gjort ett noggrant förarbete i utvärderingen av potentiella leverantörer. Kraven omfattade förståelse för RevolutionRaces affär som prestanda och stöd för internationalisering samt möjligheten att skala över tid och utvecklas i snabb takt.

”– Vi valde Litium i hög grad därför att de genom sina partnerskap med andra leverantörer kan erbjuda ett väldigt bra helhetspaket. Litium är själva basmotorn ovanpå vilken vi, tillsammans med partnern Distancify, bygger en kundanpassad front. Vi tittade även på andra leverantörer av e-handelsplattformar men det var bara med Litium som vi upplevde att vi skulle få det nära samarbete vi letade efter.”

Säger Carl Orvinder. Revolutionrace.se återfanns tidigare på en PrestaShop, en lösning som tidigare haft probelm med olika plugins och moduler som hackare kommit åt.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  AI ska få fler våga köpa däck online från Däckskiftarna

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss