Ny lead partner på Salesforce för energibolagets svenska enheter

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I samband med att E.ON synts från scen på några europeiska scener tillsammans med Salesforce och bl a Dreamforce i år har fler uppgifter framkommit kring leverantörsskaran på plattformen för den hetäckande europeiska energileverantören.

0 mdr
i vinst gjorde bolaget de första 9 mån 2023
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Deloitte som tidigare uttalat sig om kundkontot ska inte har några på Salesforce i Nordeuropa för E.On kvar att göra. Det ska i så fall enbart handla om fristående, ej teamrelaterade enstaka strategi-konsulter i Sverige. Ny mer helhetsleveranör samt ansvarig lead partner på Salesforce för E.On Sverige är istället svenska Capgemini styrt från team i riktets tre större städer. Det meddear delar av bolagets svenska ledning till MKSE.com under måndagen.

Uppdraget initierades med ansvar i Tyskland kring de tre huvudområdena Innovation & Learning, Collaboration och Customer Centricity och har sedan spridigt sig.

”Vi vill skapa en större förtroendekultur med mer platta hierarkier. Entreprenörskap och pionjäranda är de nya riktmärkena för oss. Vi alla, från mig som VD till traineen, ska vara öppna för förändring och arbetar enligt agila principer. Kulturförändringar i en tid av digital transformation är inte ett alternativ för oss, utan en verklig och strategisk faktor som avgör framtiden för våra företag.”

Har Reimund Gotzel, ordförande och ledningen av Bayernwerk AG E.On sagt tidigare. Capgemini står även för Employee Engagement, Capability Building ett ”Digital Academy concept” samt nya ”learning prototypes”.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Salesforce prissättning och kultur ifrågasätts av experter