Ny målgrupp inom svensk e-handel? Analysföretag öppnar e-handel för research och rapporter

In E-handel, Headless / Decoupled CMS, Marketing Automation, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Göteborgsbaserade research- och analysföretaget Berg Insight har gått live med en ny visuell identitet och ett nytt varumärkeskoncept. Det senare kallas “Eyes on_the facts” och är framtaget av varumärkes-, design- och e-handelsbyrån Grebban.

“ – Som spetsig leverantör till stora globala företag finns det ett stort behov av att positionera oss, skapa förtroende men även bygga in en igenkänningsfaktor kring allting vi gör. Vi levererar insikter till våra kunder genom marknadsrapporter, vilket gör att vårt varumärke ibland bara möter kunderna en eller ett par gånger per år. För att lyckas skapa en långsiktig varumärkesrelation, bygga upp varumärkets trovärdighet och få deras attention ville vi skapa en ny identitet som tar till fasta på allt det vi står för och förstärka det.

Säger Johan Fagerberg, VD och grundare av Berg Insight.

Vi har mer på samma ämne:  Fintechaktören DBT avtäcker nytt varumärke och ny digital Hubspot-närvaro

Analysföretaget Berg Insight förses, inte så otoppat med tanke på nya partnern, i samband med uppdateringen även med en tillhörande e-handel till egna webben. Satsningen ska både förstärka bolagets globala positionering och digitalisera försäljningen av dess tjänster, där en central del är en e-handel där Berg Insights olika marknadsrapporter går att handla upp. Ett nytt e-handelsområde för t ex svenska rapport- och researchföretag som vill ha en direktkontakt med sina kunder och 2021 gärna moderniserar tidigare kontaktformulär och [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]annat till en slutkundsaktivitet med betalstöd (VISA och faktura erbjuds) och checkout. Sidan och e-handeln är custom-byggd med Laravel, Gatsby och WordPress CMS. Betalningslösning är Nets och epostmotor är Apsis.[/ppp_patron_only]

Vi har mer på samma ämne:  Ward Wines bygger D2C, e-handelssäljer vin på nytt sätt