Ny SEO plugin till EPiServer CMS 5 R2 – EPiSEO

In Nyheter, Optimizely/Episerver, SEO by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Avantimes Björn Sållarp, tillsammans med Simon Sundén meddelar att de byggt EPiSEO, en SEO-plugin till EPiServer CMS 5 R2. Pluggen kom till för att lösa en del problem/fel i EPiServer grunduppsättning. Den innehåller funktioner för bl a: Iinternlänkning (en kopia av den uppskattade från WordPress). Flytt av URL-segmentet (Permalink) nedanför sidnamnet (genom custom property hijacking) Varningsmekanism om redaktören ändrar sidnamn men glömmer att även ändra permalänken. Enkel URL-redirect (301) för att förhindra dubbelt content. Pluggen kommer...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.