Ny statistik om branschens lönesättning på FAO

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Knowit inleder det nya året med några färska kundcase. IT-konsulten jobbar sedan ett tag tillsammans med Episerver kunden FAO som fått en ny skrud. Välkommen till FAO FAO, Försäkringsbranschens Arbetsgivareorganisation, har cirka 140 medlemsföretag, som tillsammans har ungefär 16 000 anställda. FAO:s uppgifter är bland annat att sluta kollektivavtal, lösa tvister, informera och utbilda, tillhandahålla statistik om löner och frånvaro samt utforma riktlinjer. Webbplatsen använder Siteseeker som sökmotor. Knowit har tagit fram design, koncept och stått...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment