Ny svensk byrå och nytänkande strategi bakom Mazda.com

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nya Mazda.com har nyligen rullats ut tillsammans med hundratals lands- och kampanjsajter. I Sverige har byrån bytts ut till Intellecta River som ska hantera digital strategi och olika "Campagin management" lösningar för bilmärket under 2017.Mazda Motors köpte redan 2008 in 160 olika Episerver webbplatser av olika lokala implementatörer. Den affärer är den absolut viktigaste för Episerver inom automotive vertikalen. De lösningarna verkar fortsatt användas, nio år senare. Inte minst hos Mazda USA som uppdaterade sin Episerver...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment