Ny svensk-dansk jätte inom AI beslutsstöd skapas efter förvärv

In AI, Machine Learning, Botar, CDP, DMP, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Affärsenheten Capgemini Insight & Data stärker upp sig inom data, analytics och AI med förvärvet av Malmöbaserade och danska Advectas. En lokal aktör inom Data, Analytics och AI i Skandinavien som även kallar sig helhetsleverantörer inom beslutsstöd. Advectas AB har 250 anställda, omsätter 222 Mkr med 11 % vinstmarginal 2018. Så finns även Advectas International AB som omsätter runt 264 Mkr. Tillsammans blir de fler än 400 konsulter som lokalt servar den skandinaviska marknaden. Finns kontor...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon