Nya 10 miljardersprojektet Hagastaden använder sig av WordPress

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Hagastaden är den nya stadsdelen "där Stockholm och Solna möts". Hagastaden är ett samarbete mellan Stockholms stad, Solna stad, Stockholms läns landsting och Akademiska hus samt Karolinska Institutet, Karolinska Universitetssjukhuset, Nya Karolinska Solna, Stockholm Science City och Trafikverket. Budgeten ska ligga på hela 10,4 miljarder. Didjit står bakom en ny responsiv WordPress på Hagastaden.se. Sajten ska vara starkt redaktörsstyrd och har fått en luftig design med tydliga målgruppsingångar. På webbplatsen kan boende och verksamma i Hagastaden snabbt få en överblick...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment