Nya Cancerfonden.se på EPiServer CMS 5 av DropIT

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Play-kanal / Multimedia by MKSE.com Redaktion Martin Edenström8 Comments

Under onsdagen den 1:a april 2009 lanseras nya Cancerfonden.se på EPiServer CMS 5 i regi av EPiServerpartnern DropIT. DropIT och Anders Runhem lovar MKSE att visa upp en "ny typ av spännande sajtkoncept". Det Guide/EDB-ägda konsultbolaget ska jobbat på "konceptet" under vintern. Gissar att en EPiServer Composer (se film i Google Friend Connect community comments-baren nedanför) ingår i leveransen. Detta då Cancerfonden i många år jobbat med DropIT och länge har legat på en EPiServer 4.51... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Där kom den upp. Och det är en EPiServer Community / Relate+ med gåvor i realtid och möjlighet att starta egna insamlingar. Stort sökfokus också. Berätta gärna mer, Anders och co.! Häftigt hur som helst.

 2. Författare

  Där kom den upp. Och det är en EPiServer Community / Relate+ med gåvor i realtid och möjlighet att starta egna insamlingar. Stort sökfokus också. Berätta gärna mer, Anders och co.! Häftigt hur som helst.

 3. Supersnyggt, men är det bara jag som stör mig på att fler och fler börjar använda prickad understrykning av länkar. som i andra fall används för att markera ett felstavat ord (som i denna kommentarsruta) eller allmänt som tooltip (peka och du får upp en ruta med mer info) inte som länk till ny sida.

 4. Supersnyggt, men är det bara jag som stör mig på att fler och fler börjar använda prickad understrykning av länkar. som i andra fall används för att markera ett felstavat ord (som i denna kommentarsruta) eller allmänt som tooltip (peka och du får upp en ruta med mer info) inte som länk till ny sida.

 5. @Hasse G: Eller som länkar i Aitellu ProductSuggester (http://www.aitellu.com/Aitellu/customers/products/searcher) (se dem i http://tinyurl.com/df2u6v) som i sin tur är en kopia av den mångåriga tekniken som syns i inline ads från Vibrant media och copycatsen Kontera, Adbrite och Chitika Premium.

  Jösses. Varför ligger sådan där information kvar i min hjärnbalk? ;)

  När man utnyttjar samma särpunktade linje, en två-tre pixlar längre ned, för att beskriva ord som en alt-text ovanför används en CSS border bottom dotted. Det går också.

 6. Författare

  @Hasse G: Eller som länkar i Aitellu ProductSuggester (http://www.aitellu.com/Aitellu/customers/products/searcher) (se dem i http://tinyurl.com/df2u6v) som i sin tur är en kopia av den mångåriga tekniken som syns i inline ads från Vibrant media och copycatsen Kontera, Adbrite och Chitika Premium.

  Jösses. Varför ligger sådan där information kvar i min hjärnbalk? ;)

  När man utnyttjar samma särpunktade linje, en två-tre pixlar längre ned, för att beskriva ord som en alt-text ovanför används en CSS border bottom dotted. Det går också.

Leave a Comment