Nya Cancerfonden.se på EPiServer CMS 5 av DropIT

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Play-kanal / Multimedia by MKSE.com Redaktion Martin Edenström8 Comments

Under onsdagen den 1:a april 2009 lanseras nya Cancerfonden.se på EPiServer CMS 5 i regi av EPiServerpartnern DropIT. DropIT och Anders Runhem lovar MKSE att visa upp en "ny typ av spännande sajtkoncept". Det Guide/EDB-ägda konsultbolaget ska jobbat på "konceptet" under vintern. Gissar att en EPiServer Composer (se film i Google Friend Connect community comments-baren nedanför) ingår i leveransen. Detta då Cancerfonden i många år jobbat med DropIT och länge har legat på en EPiServer 4.51...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Där kom den upp. Och det är en EPiServer Community / Relate+ med gåvor i realtid och möjlighet att starta egna insamlingar. Stort sökfokus också. Berätta gärna mer, Anders och co.! Häftigt hur som helst.

 2. Författare

  Där kom den upp. Och det är en EPiServer Community / Relate+ med gåvor i realtid och möjlighet att starta egna insamlingar. Stort sökfokus också. Berätta gärna mer, Anders och co.! Häftigt hur som helst.

 3. Supersnyggt, men är det bara jag som stör mig på att fler och fler börjar använda prickad understrykning av länkar. som i andra fall används för att markera ett felstavat ord (som i denna kommentarsruta) eller allmänt som tooltip (peka och du får upp en ruta med mer info) inte som länk till ny sida.

 4. Supersnyggt, men är det bara jag som stör mig på att fler och fler börjar använda prickad understrykning av länkar. som i andra fall används för att markera ett felstavat ord (som i denna kommentarsruta) eller allmänt som tooltip (peka och du får upp en ruta med mer info) inte som länk till ny sida.

 5. @Hasse G: Eller som länkar i Aitellu ProductSuggester (http://www.aitellu.com/Aitellu/customers/products/searcher) (se dem i http://tinyurl.com/df2u6v) som i sin tur är en kopia av den mångåriga tekniken som syns i inline ads från Vibrant media och copycatsen Kontera, Adbrite och Chitika Premium.

  Jösses. Varför ligger sådan där information kvar i min hjärnbalk? ;)

  När man utnyttjar samma särpunktade linje, en två-tre pixlar längre ned, för att beskriva ord som en alt-text ovanför används en CSS border bottom dotted. Det går också.

 6. Författare

  @Hasse G: Eller som länkar i Aitellu ProductSuggester (http://www.aitellu.com/Aitellu/customers/products/searcher) (se dem i http://tinyurl.com/df2u6v) som i sin tur är en kopia av den mångåriga tekniken som syns i inline ads från Vibrant media och copycatsen Kontera, Adbrite och Chitika Premium.

  Jösses. Varför ligger sådan där information kvar i min hjärnbalk? ;)

  När man utnyttjar samma särpunktade linje, en två-tre pixlar längre ned, för att beskriva ord som en alt-text ovanför används en CSS border bottom dotted. Det går också.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.