Nya duschtoalett-tillverkaren Geberit Aquaclean lanserar Commercetools e-handel

In Commercetools, E-handel, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Geberit, en av de ledande aktörerna gällande sanitetsprodukter i Europa har släppt en uppdaterad MACH-fokuserad och headless e-handel på tyska Commercetools. Den var implementerad av tyska Foryouandyourcustomers, som har en intressant konsult/byråteori som bygger på 17 olika ”celler” över hela Europa med max 25 leverantörs/kunddeltagare i varje cell. Dessutom finns en mängd, tyskt strikta, regler kring ansvar hos kund respektive leverantör.

Utöver en uppdaterad geberit.se har även dedikerade sajten / kampanjlandningssidan geberit-aquaclean.se lanserats. Där frontar Micael Bindefeld och Charlotte Perelli den nya kampanjen med att använda varmt vatten ”underifrån”. Istället för traditionellt toalettpapper.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Commercetools Foundry lovar sajter uppe på 45 dagar med demoshoppar, AI och välvilliga existerande kunder

Sajten har CTA:s i att ladda hem en produktbroschyr, men e-handelns används även till att visa Google Maps med återförsäljare över landet. Sajten är uppbyggd som en PWA och har även en React-front i Microsoft Azure molnet.

Geberit är en klassisk kund till Commercetools. Redan för 2,5 år sedan sade Stefano Giacomello, IT chef PDM/Sales/Marketing att:

”- Naturligtvis är data av hög kvalitet inte något nytt hos Geberit, men hittills har vi inte kunnat använda dessa särskilt effektivt. Med den nya flerkanalsplattformen och dess konsekventa API-metoder är saker nu annorlunda. Nu kan vi äntligen använda vår produktdata över alla våra digitala kanaler.”