Nya Expressen.se innehåller miniatyr-TV och behövlig prestanda

In API, Nyheter, Optimizely/Episerver, Play-kanal / Multimedia by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Expressen lanserar nästa projekt i sin månatliga flow. Det är hela Expressen.se som görs om denna gång. Den kommande Expressen.se har sedvanligt fått en "klassisk" Expressen layout med loggan och det typiska typsnittet i tydligt fokus samt mycket text på bild-iögonfallande löpmaterial á la print. Prestanda ska även vara i fokus med optimering och CDN-stöd etc. Något som kan behövas.Dessutom gör Expressen "en Bloomberg" och satsar på att ha sin Expressen.tv spelare i miniatyr och alltid på play....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.