Nya FCC.gov släppt på Drupal

In API, Cloud / Förvaltning, Drupal, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

FCC.gov är ännu en betydande amerikansk myndighetssajt som nu rullat över på USA:s, just nu, favoritval inom open source CMS. Den nya Drupal-sajten, just nu i beta, fokuserar på tre primära saker: Skicka in publika kommentarer, klaga på myndigheten och söka efter information. Det finns även en FCC.us URL shortener och RESTful öppna API.er. Sajten driftas i molnet. Arbetet föregicks av Reboot, ett ambitiöst projekt för att förbättra hela myndigheten. Sajten får även mycket bra betyg...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment